onsdag 3. februar 2010

Kyllingfilet i karri


Jeg elsker karrisaus og dette er den beste retten med karrisaus. I tillegg den enkleste! Tone, Marit og jeg laget middag sammen i dag og det var kjempe kosli. Vi satser på å gjøre det til en tradisjon.

Vet ikke helt hvor retten kommer fra. Mamma fikk den fra noen venner og etter det har den vært en stor suksess. Anbefaler virkelig å prøve denne retten! Den er beregnet på 6 personer, men vi var tre og det var ikke mye saus igjen. Liker man saus vil jeg kanskje heller si 4 personer;-)

Kylling i karri:

6 stk kyllingfileter(eller så mange du ønsker)

Disse legges direkte i en ildfast form som er smurt med olje. Kyllingen kan også skjæres opp i biter. Krydre kyllingfiletene med kyllingkrydder.

Ingredienser saus:

3 dl fløte
2 ss sitronsaft
2 ss olje
2 ss ketshup
2 ts sennep(Dijon)
2 ts karri
2 ts salt
(De siste tre kan du ta mer av hvis du ønsker)

Alt blandes sammen og helles over kyllingfiletene i formen.

Stekes på 200 grader i ca. 1 time på nederste rille. Dryppes underveis. 45 min. hvis kyllingen er skåret i biter.

Serveres med salat og ris eller hva annet du ønsker:D

Se bare her: NAAAAAAMMM!




Ingen kommentarer: