lørdag 29. januar 2011

Gulvinspirasjon til bad

Nydelige "fliser". Syntes rullestein på badet er så vakkert. Ønsker meg gjerne det i vårt fremtidige hus. Det er godt det er noen år til så jeg har tid til å tenke meg om. Haha!


Bilder: Google.com
Mitt store problem er at jeg liker så masse. Det er så mye fint og jeg liker 10 forskjellige stiler på en gang. Det blir heldigvis 2 bad å planlegge så da får jeg jo variert litt. Har mange tanker, men jo mer inspirasjon jeg finner jo vanskeligere blir det...

onsdag 26. januar 2011

Babyvugge er ikke lik baby...

Som jeg skrev sist uke fikk jeg handlet meg litt av ett kupp! Det var faktisk en babyvugge. Noe som er litt ironisk siden det enda er noen år til vi har planer om å legge noen oppi den...

Litt spesielt kanskje? Men for 500 kr kunne jeg ikke annet enn å handle. Tenkte jo på at jeg kunne solgt den igjen for en del mer. Men da jeg hentet den hadde jeg ikke hjerte til det! Den var så nydelig.

Den må nok finne plass på et loft i noen år så lenge ting går som planlagt...Må nok ha et strøk med maling også når den tid kommer.

I dag bestod middagen av Kylling i pita og til og med dessert. Veldig godt! Anbefaler begge deler.

Kjempefin kveld til dere som kikker innom.

tirsdag 25. januar 2011

Fliser til badet

I dag har Hubby vært og hentet flisene til badet vårt. De er matte, mørkegrå og lysegrå. Skal bli godt å komme i gang. Dere kan kanskje skjønne det når dere ser forskjellen fra det andre gulvet på dette bildet...

Ikke denne helgen, men neste starter flisleggingen! Det blir spennende å se hvordan alt blir til slutt.

Jeg må sette i gang å jobbe litt nå. Ønsker dere en herlig kveld!

søndag 23. januar 2011

Avslappende søndag

Jeg nyter en deilig avslappende søndag i leiligheten. Fantastisk å bare kunne gjør akkurat det man ønsker! Henter inspirasjon fra alle interiørbladene og klipper ut til fremtidig bruk.

Har fått en nydelig Hortensiablomst i vinduskarmen. Minner meg så om bryllupsdagen. Yndlingsblomsten min!

Håper dere også nyter søndagen!

lørdag 22. januar 2011

Den vakreste buketten

Selvsagt i mine egne øyne;)







Alle bilder av Fotofabrikken

Var innom på nettsiden til de vi valgte som fotograf i bryllupet, Fotofabrikken. De gjorde en helt fantastisk jobb og vi fikk akkurat de bryllupsbildene vi hadde ønsket oss. Kan nesten ikke vente til vi skal velge ut noen til vårt fremtidige hus.

Må bare skryte de litt opp i skyene og kan absolutt anbefale de om det er noen som søker fotograd på Sørlandet. De holder til i Mandal. Det koster en del, det gjør det, men når man ser på bildene må jeg nok si at det absolutt var verdt det.

Ønsker dere alle en herlig lørdag!

torsdag 20. januar 2011

Together at last

I vinduskarmen står disse vakre lysestakene fra Lene Bjerre. Vi fikk den største til bryllupet. Etter jul var jeg i samme butikken som den ble kjøpt i og fant en litt mindre størrelse.
De hadde kun hatt disse to og det passet jo veldig fint at den lille stod og ventet over et halvt år slik at de fant sammen igjen:)

Det ble litt dårlig med blogging denne uka. Vært i Kristiansand et par turer og i dag har Hubby og jeg vært og handlet inn til oppussingen av badet. Vi måtte få kjøpt en dusj vegg og litt forskjellig. Oppussingen begynner nok om et par uker. Det blir ganske nøytralt og enkelt. Det er nok det greieste siden vi skal selge leiligheten igjen.

Nok om det! Som jeg skrev var vi i Kristiansand denne uka. Jeg hadde endelig lykken med meg og fant et nydelig kupp på Finn. Tørr nesten ikke si hva det er, men får se om jeg får samlet nok mot så kommer det kanskje et bilde her på bloggen;)

Ønsker dere en herlig torsdagskveld. Kan nesten ikke vente til helg. Det blir så deilig og avslappende!

mandag 17. januar 2011

Every Day I Love You

Se det, da ble jeg plutselig litt fraværende igjen. Har vært hos Hubbys foreldre i helga og der er det ikke mye vits i å prøve seg på internett! Men godt med litt nettfri også da. Kjempe gøy at dere likte halsen. Den har varmet meg i helga.

Nå er det hverdag i Grimstad igjen og enda et bilde har kommet opp. Med inspirasjon til tekst fra Lille w's verden fremkalte vi dette bildet. Liker så godt disse rammene fra Ikea.

Ønsker dere alle en herlig mandagskveld og tusen takk for herlige kommentarer både anonyme og fra dere med blogger. Det er så koselig å finne nye blogger.

torsdag 13. januar 2011

Ferdig strikkeprosjekt!

Denne overskriften hadde jeg aldri trodd jeg skulle skrive! Men jeg er meget stolt over at jeg har klart å fullføre det. Det gikk heller dårlig sist gang jeg prøvde meg på strikking.
Nå som det er ferdig kan jeg jo vise dere hva jeg har laget. Jeg måtte bare kutte ansiktet siden jeg er sminkeløs og har vært dårlig og vært hjemme fra jobb;) Ta-da!
En hals! En deilig myk hals. Kjempe enkel å strikke siden jeg klarte det. Haha. Jeg fant oppskriften i et ukeblad når jeg satt og ventet på at Hubby var hos tannlegen. Den er strikket i Sandnes Kitten Mohair og man trenger 100 gr.(Brukte ikke opp alt) Så legger man opp 232 masker og strikker 2 rette og 2 vrang, rundt og rundt og rundt og rundt til halsen er ca 20 cm. Tror nok jeg strikket til 24 i hvert fall. Det tar litt tid! Jeg brukte rundpinne nr. 6, men garnet er tynt.

Tror nok dette er siste strikkeprosjekt for ei stund. Foretrekker hekling siden det er litt raskere;)

tirsdag 11. januar 2011

The beach in December

I desember hadde vi en kjempekoselig tur til Sola sammen med gode venner for å besøke en god venn.

Det skulle være julebordhelg og vi skulle samtidig få shoppet noen julegaver.


Lørdagskveld var ribben klar klokken 23.00. Deilig mat. Glad for at jeg ikke hadde noe ansvar når det kom til det.

Søndagen tok vi en gåtur ned til stranden. Skulle ønske jeg hadde hatt med kamera selv. Alle disse bildene er tatt av min gode venn Henrik:)

mandag 10. januar 2011

Her e det noe på gang!

Som dere ser har det utrolig nok vært litt fremgang på strikkeprosjektet. Skal vise det frem så "snart" det er ferdig;)

Jeg ble plutselig litt fraværende her i helgen. Har vært å kost meg med min familie og Hubby sin. Jeg fikk være med min svigerinne og prøve ut farger til deres nybygde hus. Kjempe gøy. Det komme til å bli så flott!

Nå har jeg satt jeg deig til "Kanel i svingane" og sitter her og krysser fingrer for at deigen kommer til å heve. Trenger litt trøst etter at 2 fantastisk finnfunn har forsvunnet rett foran øynene mine...

Takk for herlig kommentarer om rammene. Det var gøy å høre! Ønsker dere en herlig kveld!

torsdag 6. januar 2011

Loppemarked rammer har fått bilder

Husker dere ett innlegg om disse?

Nei?..Ikke så veldig rart siden det er en liten evighet siden jeg skrev ett innlegg om dem. Skulle selvfølgelig komme ett oppfølgingsinnlegg om hva som ble gjort med dem. Med et bilde slik som dette.
Rett etter de var ferdig tørket skulle jeg selvfølgelig sette inn noen bilder og sette de i vinduskarmen for eksempel. Slik som dere kan se her.

Det viste seg nå at det skulle ta litt lenger tid før loppemarked rammene fikk bilder i seg. Ja det skjedde vel egentlig denne uka. Kan ikke alltid være like effektiv. De to største skulle egentlig også hatt bilde i seg til nå. Men det er jo ikke alltid like lett å bestille riktige størrelser. Litt distre ja.

Dere skal bare se, om 4-5 måneder har det kommet bilder i de andre rammene også:D

Nå skal jeg se om jeg får til å legge opp masker, som jeg skrev i går skal jeg prøve meg på ett strikkeprosjekt. Huff! Jeg har lite tålmodighet til strikking.

Ønsker dere en herlig kveld. Kjempekoselig at noen nye følgere har lagt seg til:D

Julesalg

Greit å handle noen juleting på salg nå i januar. Samler meg litt opp til jeg har ett hus ei gang. Spesielt til juletreet. Disse søte skålene fant jeg på Rema 1000 til 10 kr nå. Husker jeg kikket på dem før jul. Søte til grøt og julegodt. Det eneste som er litt kjedelig er jo at jeg det må rett i skapet. Julen er jo over!

Ønsker dere som kikker innom en kjempefin dag. Ikke ofte jeg får mulighet til det. Innleggene her kommer som regel på ettermiddagen/kvelden. Jeg skal på jobb og etterpå tenkte jeg at jeg skulle handle meg noe garn og prøve meg på litt strikking igjen. Vi får nå se om tålmodigheten strekker til...

tirsdag 4. januar 2011

Vaskeroms inspirasjon


Begynner man å få fritidsproblemer når man planlegger vaskerom som ikke skal innredes på enda noen år? Jeg sitter nå her i hvert fall og funderer på hvordan det smartest mulig kan innredes.

Har forandret en del på huset inni det etter vi tegnet det. Kjempefornøyd med å få godkjent å stappe så godt som alt av tekniske ting inn på ett rom! Vi hadde ikke egentlig lagt opp til ett eget rom for dette. Jeg har alltid visst at sikringskap og varmtvannstank må stå en plass. Men nå var det plutselig 4 skap til og varmepumpe. Hjelpes! Fikk skrapt sammen til 16ox270 cm og det ble godkjent av Hubby. Det måtte ofres litt fra badet og vaskerommet har endt opp med å bli 230x270 cm. Derfor må jeg planlegge;)

Genialt å tegne litt hos Ikea og andre blogger og hussider har utrolig mye insprasjon. Har i hvert fall kommet frem til at vaskerommet må bestå av dette:

- Høyskap. Til strykebrett, langkoster og lignende.
- Stor vask.
- Benkeplass til å brette klær.
- Et eller annet sorteringssystem til skittentøyet. Ikea hjelper nok gjerne til.
- Garderobestang slik at klær kan tørkes på kleshengere.
- Vaskemaskin og tørketrommel i ryggvenlig høyde. Se dette vaskeromsinnlegget hos Den gamle stil.
- En slik hylle under noen av overskapene. Grei til litt småoppbevaring.
- En eller annen form for tørking av klær. Ikea kan nok hjelpe til der også. Genialt med systemet "Den gamle stil" har på veggen.


Alle bilder: Houzz.com

Tar veldig gjerne imot tips fra dere med vaskeromserfaring;)

En herlig kveld til dere. Nå må jeg få ryddet ut av kofferten min. Har stått på samme plass i to dager nå...