torsdag 31. mars 2011

Himmelseng kanskje?

Syntes at himmelsenger egentlig er ganske lekkert. Enten om man ønsker å ha "gardiner" eller ingenting. Man kan jo variere på så mange måter. Se bare her...







Bilder: Google.com

Elsker å samle inspirasjon til vårt fremtidige hus. Har til og med begynt å samle all inspirasjon som jeg har klippet ut fra bladene mine i en perm. Det som kan bli et problem er at jeg får alt for mye å velge i da...

Nå gleder jeg meg veeeldig til helg. Årets første loppemarked:D

tirsdag 29. mars 2011

Laaaang øy

Vårt fremtidige kjøkken blir ganske stort. Har tegnet en del på det og tror vi er ganske fornøyde slik det er nå. Det kan jo selvfølgelig forandre seg en del. Jeg regner med vi får litt veiledning der vi bestemmer oss for å kjøpe kjøkken også. 


Bilde: Houzz.com

Nå ligger det an til å bli en laaang kjøkkenøy på 2,8 meter med plass til tre barstoler. Det er mye vinduer på kjøkkenet og derfor lite plass til veggskap. Trenger en del oppbevaring i kjøkkenskap og skuffer da.


Akkurat nå tror jeg det ville blitt fint med en øy som på bildet over her. Med ett skap på hver side av rekken med barkrakker. Vi får nå se hvordan det blir til slutt. Men er jo gøy å planlegge litt da:)

mandag 28. mars 2011

Hamn i Senja


Det ble litt stille her på bloggen i helgen. Grunnen til det er at Hubby og jeg har hatt en langweekend med hans side av familien i Nord-Norge. Rettere sagt Hamn i Senja.


Et idyllisk og maritimt fiskevær. Kjempeflotte leiligheter i nydelige omgivelser. Om du vil lese mer kan du finne nettsiden dere her.


Vakre farger.



Vi hadde en kjøretur til en strand på Senja hvor det ble grilling. Det ble relativt raskt gjort siden vinden og kulden tok på. Men bålet ble det i hvert fall fart på.



Jeg er ufattelig takknemlig for å ha en så flott svigerfamilie. Ikke minst tre herlige små tanteunger. Å få tilbringe en hel helg med dem har vært fantastisk koselig.



En herlig helg med en herlig familie på en veldig vakker øy.




onsdag 23. mars 2011

Nye, gamle rammer

Næmen, se hva jeg fant ute på verandaen vår. To rammer, kjøpt på loppemarked i sommer. De ble først sprayet svarte på kjøkkenet. Hubby ble ikke veldig fornøyd. Andre lag ble sprayet ute på verandaen. Der ble de glemt et par dager før jeg plutselig kom på de i dag.


Nå har de kommet inn i varmen igjen og nå ligger de her...


De må nok ligge der ei stund kan jeg tenke med. Vi får se når jeg får gjort noe mer med de. Det kan ta ei stund siden jeg ikke har de store planene enda;)

Ikke særlig mye inspirerende eller fine bilder. Men bare for å illustrere litt at jeg er ganske distre og som vanlig at ting tar tid her i Heimen! Ha en herlig kveld:D

tirsdag 22. mars 2011

Enda en strikket hals

Måtte prøve meg på enda en strikket hals. Dette klarer jeg jo faktisk. Når garnet er tjukt og rundpinnen er 10 mm tar det ikke sååå lang tid heller! Vil du prøve? Det er veeeldig enkelt. Har du de rette maskene inne fra barneskolen så lærer Youtube deg å legge opp og å strikke vrangemasker;) Slik gjør du:

Modellen var litt sky så jeg kuttet bildet litt;) Men her ser dere ca hvordan den blir. Deilig og varm!

Tenkte jeg skulle ha meg et kakestykke av sjokoladekaken som ble laget i går. Mammas deilige sjokoladekake:D Ønsker dere alle en herlig kveld! Takker for kommentarer. Det er så koselig å lese:)



P.S.: Fikk en telefon av en venninne i dag som ville strikke halsen. Jeg hadde jo glemt å skrive at den skulle strikkes med dobbelt garn og at jeg brukte 300 gr;)

søndag 20. mars 2011

Smukke langbord fra Danmark

Har tidligere vist dere et av drømmebordene mine som er ALT for dyrt. Kan ikke bruke over 20 000,- på et spisebord...(Da får vi heller lage det selv!)

Men i dag sitter jeg og blar igjennom gamle interiørblader. Klipper ut inspirasjon til huset vårt. Jeg kommer jo aldri til å se igjennom alle bladene jeg har når vi skal finne inspirasjon. Så derfor samler jeg alle yndlingene heller.


I Vakre Hjem og Interiør nr. 3 fra 2008 er det skrevet om et ektepar i Danmark som driver en butikk som heter Ville Kulla. Mannen lager nydelige langbord med de vakreste dreide ben. Jeg ELSKER vakre dreide ben;)


Fant nettsiden deres her. Bordplatene lages av gamle gulvplanker, men som jeg forstår det kan man få bordplate laget av nytt materiale også. Bordene kan bestilles opp til 3 meter lange. Man bestemmer selv om man ønsker hele bordet malt eller bordplaten ubehandlet slik at man er fri til å bestemme hvordan man vil behandle den.


Bilder: Ville Kulla

Prisene er fra DKK 5500-6570. Ikke galt i det hele tatt! Absolutt et godt alternativ. Så får vi se hva det blir til om noen år. Kanskje noen av dere er på utkikk etter kjøkkenbord, er jo alltid greit med tips tenkte jeg;)

Vi våknet til sol her i Grimstad, men den forsvant før vi rakk å komme oss ut døra. Fikk bakt noen Kanelboller og hadde egentlig planer om kake også. Men tror jeg drøyer den et par dager. Må ikke skjemme bort Hubby alt for masse! Ønsker dere en finfin søndag!

lørdag 19. mars 2011

Vintage bokstaver

NIB oppfordrer oss til å vise frem bokstaver man har fremme. Jeg har ikke veldig mange bokstaver i interiøret. Men disse her har kommet frem i vinduskarmen.

Budskapet i disse er vel ganske klart. Jeg ønsker meg vår! Eller rettere sagt, jeg ønsker veldig gjerne at snøen skal bort. Satt på jobb denne uken og da snøen begynnte å falle så jeg litt mørkt på at våren skulle komme.

Syntes jo bokstavene komplementere tulipanene veldig bra. Får en god vårfølelse av å se på dem. En skyfri blåhimmel hjelper også litt på vårfølelsen i dag.

Deilig lørdagsvær og jeg må snart få kastet meg i dusjen slik at jeg kan komme meg ut en tur. Sov lenge i dag og våknet av at jeg holdt på å besvime av mangel på luft. Pustet bare med nesen av en eller annen grunn - og den er ganske tett!

Så her var min bokstavinspirasjon. Like så godt at man kan variere akkurat som man vil. Alle ser nok at det er scrabble bokstaver;) Kjøpte dem på Ebay og syntes rett og slett de er herlige. Tenkte kanskje jeg skulle feste magneter bakpå dem en gang om vi eventuelt har en tavle å henge dem på;)

Ønsker dere alle som kikker innom denne vakre lørdagen en veldig, veldig fin dag. Jeg er så heldig som bare kan slappe av og nyte livet - velsignet:) Middag hos herlig venner i kveld gjør dagen enda bedre.

fredag 18. mars 2011

torsdag 17. mars 2011

Innebygd bibliotek


Bilde: Houzz.com

Syntes dette var et koselig lite bibliotek. Jeg ville nok hatt masse gode puter mot veggene også da;) Det blir nok ikke noe av dette heller i huset, vi har noen planer for bokhyller, men den inspirasjonen kommer en annen dag.

I morgen er det helg! Glede!


onsdag 16. mars 2011

Nytt badekar?

Er du på utkikk etter nytt badekar og i tillegg veldig glad i sko. Hva med dette badekaret?


Fantastisk!

Det blir nok ikke et slikt i vårt fremtidige hus, men det var jo veldig stilig da! Vannet renner ned fra toppen av hælen.

Om du ønsker et i en litt mer tradisjonell form? Men enda litt spesielt med blingbling?


Da passer kanskje disse med løveføtter?


Bilder: SICIS

Jeg er nok litt mer tradisjonell og enkel i stilen. Kunne kanskje våget meg til det siste bildet, men tror nok vi går for et ganske vanlig badekar. Blir nok ikke løveføtter heller. Selv om det er jo kjempesøtt:) 


tirsdag 15. mars 2011

Vår, vår, kom igjen!

Kan nesten ikke vente til våren setter inn for fullt! Bildet under ble tatt 14. april i fjor. Håper så inderlig at vi har det sånn om en måned. Sitte å spise is i sola i bare en genser. Deilig!

I helgen kjøpte jeg ei vårjakke så jeg er klar. Det er enda en del snø, men satser på at den er borte om en måneds tid...Tvitvi!

Ønsker dere en herlig kveld! Jeg tar en tur til Kristiansand for Frustrerte Fruer med en gjeng herlige venninner. Heldig jeg er:)

lørdag 12. mars 2011

Lørdag - My favorite day of the week!

Jeg kan ikke tro at det er ett år siden jeg satt og laget innbydelser til bryllupet vårt. Som vanlig gjorde jeg det vanskelig for meg selv og brukte mange(!) timer. Men så ble det jo greit til slutt da!


Du kan finne alle innlegg om bryllupsplanlegging her. Det ble en del for å si det sånn;)

Tusen takk for søte kommentarer i forrige innlegg. Ikke solgt noe enda, men det er to personer som elsker butikken min:) hehe

Ønsker dere alle en herlig helg. Lørdag - My favorite day of the week!

onsdag 9. mars 2011

Jeg har åpnet Epla butikk!


Jeg vet ikke om dere har hørt om Epla? Elsker dette nettstede hvor det myldrer av vakre ting håndlagde ting. Det er jo her jeg burde handle julegaver, bursdagsgaver og lignende. Så masse flott!


I kveld åpnet jeg en butikk på Epla. Har lenge tenkt at det hadde vært gøy å prøve ut. Jeg hekler jo en god del og ofte små babyklær og siden det ikke alltid er nyankomne babyer rundt forbi samler det seg litt opp.


Tenkte derfor at det kunne jo være gøy å legge det ut her i mellomtiden til jeg eventuelt gir det bort. Om det skulle bli solgt så hadde det jo vært en bonus!


Det er jo ikke så mange kroner å tjene på håndarbeid. Garn koster masse(!) knapper koster gjerne 6 kroner pr. knapp og man bruker mange timer på å hekle en genser. Så nei, det lønner seg ikke i det hele tatt. Men gøy er det jo:D Ønsker der hjertelig velkommen til min Epla butikk: Herligheter.